Välkommen, besökare! [ Skapa konto | Logga in

njursten ayurvedisk medicin kamagra sverige Woodhull medicinska

95000 euros sek

Att sälja en lägenhet i Spanien, från master (3 sovrum).

  • Listade: 9 juni, 2016 11:55
  • Förfaller: Denna annons har förfallit
Kolage1
Kolage2

Beskrivning

Att sälja en lägenhet i Spanien, från master (3 sovrum)..
Lägenheten ligger i hjärtat av staden kurrotnogo Torrevieja, Alicante-provinsen,kommunidad Valencia.
Ligger på andra våningen i en modern vackert hem, fyra kvarter från centrala stranden – ”La Playa del Cura” (sett från balkongen i Medelhavet).
Fyra ljusa rum, möbler, två wc. två balkonger, satellit-TV, luftkonditionering,intercom, videoövervakning kameror på varje våning i huset. Det område av lägenheten – 102 kvm
Torrevieja (Torrevieja, är spanska för ”gammalt torn”) – en av de största städerna i den spanska provinsen Alicante och ligger i centrum av semesterorten kusten i Costa Blanca-området (Vita kusten). En av de viktigaste resurserna vid kusten är det hälsosamt klimat i regionen.
Speciellt unik mikroklimat i Torrevieja, i dess egenskaper är en naturlig naturlig SPA center. Här ligger lagunen – stora saltsjöar, Torrevieja omsluter skapa sin unika mikroklimat, de mjuka kyla och värme.
Dessutom närvaro av sjöar botar sjukdomar: astma glömma sitt lidande.
På sommaren finns det ingen extrem värme (medeltemperatur – 35 ° C), på vintern finns det ingen stark kall (medelvärde + 10-17 ° C). Ett sådant milt klimat gör de lokala bergskedjor, som omsluter området norr och söder, och salta sjöar. Det sägs att i Torrevieja bara två säsonger – Vår och sommar, och regn är sällsynt. Solen skiner 320 dagar om året i Torrevieja.

Listing ID: 2385759591f342dc

Report problem

Processing your request, Please wait....